Free songs
Home / Αρθρα / Κύπρια χορτοφάγος μεταλλάσσεται σε φωτοφάγο

Κύπρια χορτοφάγος μεταλλάσσεται σε φωτοφάγο

Σοκ προκαλεσε πρώην χορτοφάγος σήμερα το πρωί στο 5ο Διαιτολογικό Συνέδριο που έγινε στην Λευκωσία. «Και τα φυτά νιώθουν πόνο» καταδεικνύοντας πρόσφατη επιστημονική έρευνα. «Δεν είναι δυνατό να τρώμε χόρτα ή να περπατάμε στο γρασίδι! Είναι χιτλερική γενοκτονία» πρόσθεσε. 

Η νεαρή κατέφτασε στο συνέδριο με προσωπικό jet-pack έτσι ώστε να μην πατά μυρμήγκια και άλλα ζωύφια. Φορούσε μάλιστα και ειδική μάσκα για να μην καταπίνει έντομα. «Υπολογίζεται ότι κάθε άνθρωπος τρώει έντομα χωρίς να το συνειδητοποιεί» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Η Φλώρα Κρινοπούλλου ήταν αρχικά χορτοφάγος εδώ και πέντε χρόνια αλλά μετά έγινε αυστηρή χορτοφάγος για άλλα τρία. Στο φως όμως πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων αναθεώρησε τις αρχές της όταν κατάλαβε ότι ολόκληρη της η ύπαρξη στηρίζεται στην εκμετάλλευση ζώων.

«Δεν είναι μονο η κατανάλωση κρέατος. Όλα τα προϊόντα περιέχουν στοιχεία ζώων, από τις βαφές στα μαλλιά, στο μέικαπ μέχρι και τις τσίχλες, τα πλαστικά αλλά και τα απορρυπαντικά. Αν θέλουμε να λεγόμαστε πραγματικοί χορτοφάγοι θα πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε όλες σχεδόν τις μοντέρνες ανέσεις» επισήμανε δείχνοτας το πιο κάτω σχεδιάγραμμα.

Πρόσθεσε επίσης ότι πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι οι χορτοφάγοι χρειάζονται πιο πολλά εκτάρια γης για να καλύψουν τις καθημερινές τους θερμίδες σε σχέση με τους υπόλοιπους παμφάγους ανθρώπους. Στο θέμα υγείας επίσης έρευνες δείχνουν ότι οι φυτοφάγοι έχουν και πιο επιρρεπή ανοσοποιητικό σύστημα λόγω αυξημένων ποσοστών οξέων στο αίμα. Ακόμα, οι χορτοφάγοι είναι και πιο ευάλωτοι σε νοητικές νόσους όπως το Αλτζχάιμερ λόγω έλλειψης χοληστερόλης και άλλων θρεπτικών ζωικών πρωτεινών.

Η Φλώρα ηταν κατηγορηματική. Αποκάλεσε ολους τους χορτοφάγους υποκριτές και έστειλε μύνημα για ριζική μετατροπή του ανθρώπινου σώματος. «Έχουμε χαυλιόδοντες και πεπτικό συστημα που είναι προγραμματισμένα για κατανάλωση ζωικής σάρκας! Αυτό είναι απαράδεκτο!» ξεφώνισε. «Εγώ ηδη απαρνήθηκα την πρωτόγονη φύση μου και αφαίρεσα τα αιμοβόρα μου δόντια» είπε, δείχνοντας το στόμα της όπου έλειπαν οι κυνόδοντες της.

Η νεαρή ακτιβίστρια ηδη προχώρησε και σε τροποίηση του πεπτικού της συστηματος που είναι σχεδιασμένο για να απελευθερώνει οξέα για χώνεψη ζωικής τροφής. Ήδη άρχισε μάλιστα προχωρημενη επέμβαση στο δέρμα της έτσι ώστε να μπορεί να τρέφεται πλήρως με φωτοσύνθεση. Η Φλώρα καλεί τους φίλους χορτοφάγους να σταματήσουν να τρώνε τροφές όπως ψωμί και ξηρούς καρπούς γιατί εντέλει είναι το ίδιο ανήθικο. «Σκοτώνουν τρισσεκατομμύρια μικροργανισμούς κάθε μέρα. Όλες οι μορφές ζωής υποφέρουν με τον τρόπο τους» συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, η Φλώρα αρχίζει καμπάνια για να ρυθμιστεί η συμβίωση των σαρκοβόρων φυτών με τους ανθρώπους. «Είναι ομολογουμένως πρόβλημα. Πρέπει να προστατεύουμε τα ζώα αλλά και τα φυτά, οποιαδήποτε και αν είναι η διατροφική τους προτίμηση.»

Προτείθεται δε να προχωρήσει σε εγκατάσταση ιδρύματος για αποκατάσταση των ίδιων των σαρκοβόρων φυτών. «Είναι λυπηρό. Πέρσι χασαμε πολλά ζώα αλλά και έντομα στον Αμαζόνιο απο απάνθρωπα σαρκοβόρα φυτά.» προσθεσε. «Αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει να αλλάξουμε την φύση τους». Στο ίδρυμα της κ. Κρινοπούλλου τα φυτά, μέσα απο μελετημένη ψυχοθεραπεία θα μπορούν να μετατραπούν από σαρκοβόρα σε φωτοσυνθετικά. «Το σημαντικό είναι τα φυτά να παραδεχτουν ότι έχουν προβλημα. Μετα την αποδοχή μπορεί να επέλθει και η αποκατάσταση» επισήμανε.

«Είναι θέμα αρχής και το χρωστάμε στο μέλλον των παιδιών μας» τόνισε. Υπολογισμοί από τον ΟΗΕ προβλέπουν πως θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι ανά το παγκόσμιο από τον πρώτο χρόνο της εφαρμογής του σχεδίου λόγω ριζικής διαταραχής της διατροφικής αλυσίδας. «Όμως μια νοοτροπία που στηρίζεται στην ανάλγητη κατανάλωση, είτε φυτών είτε ζώων πρέπει να παύσει, όποιο και αν είναι το κόστος» κατέληξε.

«Είναι απανθρωποφυτικό» τόνισε κατηγορηματικά. «Θα δημιουργήσουμε μαζί ένα καινούργιο τρόπο επιβίωσης και ας θυσιαστούν οι πιο πολλοί απο εμάς στην διαδικασία».

- Ακέφαλος

Scroll To Top