Free songs
Home / Αρθρα / Χιλιάδες άτομα δυσκολεύονται να αποχωριστούν την Εφεδρία και βρίσκουν καταφύγιο στο Λίτζιο-Ρανν

Χιλιάδες άτομα δυσκολεύονται να αποχωριστούν την Εφεδρία και βρίσκουν καταφύγιο στο Λίτζιο-Ρανν

Σωτηρία για πολλούς συμπολίτες μας αποτελεί η δημιουργία του Λίτζιο-Ρανν στην Κύπρο. Ο υπέρμετρος πατριωτισμός και ομαδοποίηση πολλών πολιτών αδυνατεί να εξυπηρετηθεί επαρκώς από τις περιοδικές εφεδρικές ασκήσεις και το τηλεοπτικό πρόγραμμα ‘Αμύνεσθαι Περί Πάτρης’. «Χρειαζόμαστε και άλλους να μας βλέπουν να τζιηλιούμαστε μέσ’ τα βορβόπηλα για να εξυψώνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης μας και να τονώνεται η ηθική μας» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Λίτζιο-Ρανν Δώρος Τσοπάνης. «Ο κόσμος είναι απελπισμένος. Πληρώνει μέχρι και €60 για να βουρά μέσ’ τα χαλίτικα» συμπλήρωσε.

Το Λίτζιο-Ρανν δεν προσφέρει μόνο σανίδα σωτηρίας για αυτούς που αδυνατούν να αθληθούν μόνοι τους στην άγρια φύση. Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, έρχεται να δώσει ελπίδα για να ξεδώσει ο κόσμος και να ξεχάσει τα προβλήματα του. «Γιατί να τρέχω μόνος μου μέσ’ τα ακάμωτα όταν μπορώ να έχω και άλλους μαζί μου να θαυμάζουν τους πηλομένους, σέξυ κοιλιακούς μου;» τόνισε ο Αρνέας Μαντρίδης. «Επίσης ρε φίλε, βοηθάμε το κράτος που αδυνατεί να χρηματοδοτήσει την διοργάνωση περισσότερων στρατιωτικών ασκήσεων, για να έχουμε μάχιμο εφεδρικό» πρόσθεσε καταδεκτικά.

Ο βοηθός οργάνωσης του Λίτζιο-Ρανν, Αλέξης Κλεψιδόπουλος, ανέφερε ότι οι επενδυτές είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που ο κόσμος προτιμάει την ποιότητα των δικών τους βορβόπηλων παρά αυτών που παρέχονται στις κυβερνητικές ασκήσεις. «Ο κόσμος αναγνωρίζει την ποιότητα. Έχουμε πατριώτες που πήραν αναστολή από τον στρατό αλλά στον δικό μας στίβο μάχης είναι θηρία» επισήμανε.

Μερικά από τα συνθήματα που αντηχούσαν στον στίβο ήταν: «Έχουμε κορμάρα – Είμαστε αρμάδα», όπως και το επιτακτικό «Θέλω σημασία – Αυτή είναι η ουσία» και το «Δεν μπορώ, Δεν μπορώ, Θέλω αρχηγό για να προχωρώ». To Λίτζιο-Ρανν ζει και θα ζει πάντα στις καρδιές μας για το απώτερο μέλλον. Ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή του, θα συνεχίσει να προσφέρει την απαραίτητη σημασία σε αρκετούς θαμώνες γυμναστηρίων, θα ενθαρρύνει την εκτεταμένη επιδειξιoμανία που απαιτείται στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και θα καλύπτει το απέραντο κενό μεταξύ ευκαιριακών φιλίων.

– Ακέφαλος

Scroll To Top