Free songs
Home / Αρθρα / Πολίτης τα έκανε “λίμπα” επειδή ο μούχτης επέθανε

Πολίτης τα έκανε “λίμπα” επειδή ο μούχτης επέθανε


Εξαλλος Κύπριος πολίτης ο όποιος τα έφερε πούκουππα στο Γραφείο Ευημερίας στη Λεμεσό. Ο εξαγριωμένος πολίτης, που φέρεται  να είναι γύρω στα 40, άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του επειδή αρνείται να δεκτεί ότι ο μούχτης επέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Γραφείο Ευημερίας προχώρησε στην αποκοπή του βοηθήματος γιατί εκανόνιζε να μην φαίνονται τα χρήματα του μέσα απο λογαριασμούς των ανήλικων παιδιών του “Θέλωτα ούλλα” ανέφερε. “Ήντα οι άλλοι που κλέφκουν εν καλύττεροι?” φώναζε καταδεικτικά.

Από τα ανεξέλεγκτα νεύρα του θερμόαιμου πολίτη δεν γλίτωσαν ούτε οι κοινωνικοί λειτουργοί που βρίσκονταν στο χωρό. Έβαλε τις φωνές στην λειτουργό που τον εξυπηρετούσε και έβρυζε τους πάντες. Μία εκ των λειτουργών τραυματίστηκε ελαφρά και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε για προοληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία ωστόσο ο άντρας αφού τα έσπασε όλα έφυγε τρέχοντας. Μέλη της Δύναμης πήγαν στο σπίτι του δράστη όμως δεν τον εντόπισαν. Σε πολύ λίγο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.

Scroll To Top