Free songs
Home / Αρθρα / Mετονομάζεται σε “Κόμμα Χαριτωμένων Ζώων Kύπρου” το “Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου”

Mετονομάζεται σε “Κόμμα Χαριτωμένων Ζώων Kύπρου” το “Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου”

Λευκωσία: Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου μετά απο πρόσχαρη αντιπαράθεση που έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο Λευκωσίας μετονομάστηκε με ψήφο των μελών του σε Κόμμα Χαριτωμένων Ζώων Κύπρου”. Η συνεδρία τελέσθηκε μέσα σε χαρμόσυνους ρυθμούς και παρών ήταν όλα τα ιδρυτικά μέλη.

Μετά απο μια πρόσχαρη και άκρως χαριτωμένη παρουσίαση έγινε κατανοητό ότι τα περισσότερα ζώα δεν αρμόζουν στις ανθρωπομορφικές ορέξεις των μελών τους. Ο πρόεδρος του κόμματος Κούλλης Κούλλη ανέφερε “Αρνούμαστε να δεκτούμε τις κότες. Απλά είναι αποτρεπτικά άσχημες. Επίσης πρέπει να σεβαστώ και τον πεθερό μου που είναι κυνηγός και φέρνει κανένα λαγό μέσα μέσα.”

Η γραμματέας του κόμματος είπε επίσης ότι βρίσκει τα φίδια και τις κατσαρίδες επικίνδυνα αλλά όχι τις γάτες αν και της προκάλεσαν ολική πτώση των μαλλιών της καθώς και ιό που προσβάλλει τον εγκέφαλο. Στην συνέχεια παρουσιάστηκε κατάλογος για να δουν τα μέλη πια ζώα θα συμπεριλαμβάνονται στην προστασία του κόμματος.

Η επιτροπή κατέληξε ότι ήταν ζωτικής σημασίας τα ζώα να έχουν μεγάλα χαριτωμένα ματάκια και να προέρχονται απο την δυτική κουλτούρα προτίμησης. Μέλος επίσης ανέφερε ότι ακόμη και το άλογο του έχει δικαίωμα εγγραφής γιατί του μίλησε τηλεπαθητικά και του είπε ότι χαίρεται που το καβαλικεύει και το φροντίζει με τρόπο που είναι μέρος της ζωής του.

Άλλα μέλη ανέφεραν ότι κατοικίδια και ιερά ζώα άλλων χωρών όπως η αγελάδα στην Ινδία και το γουρούνι στην Κίνα δεν μπορούν να είναι συμπεριληφθούν στα χαριτωμένα ζώα του κόμματος γιατί το σουβλάκι και οι κοτολέτες είναι γραμμένα μέσα στο ίδιο το DNA των Κυπρίων. Ο Αγαθοκλής Πουλιβίου είπε χαρακτηριστικά ότι τα chicken nuggets και τα fish fingers είναι κάτι που δεν μπορεί να αποχωριστεί και άρα δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στο Κόμμα Χαριτωμένων Ζώων.

Σχετική επιστολή του Κόμματος Χαριτωμένων Ζώων Κύπρου αναφέρει ότι τα μέλη του σχεδιάζουν νομοσχέδιο για επίδομα μέχρι και 200 ευρώ για κάθε μικρό γατάκι ή σκυλάκι που κατέχει ο κάθε πολίτης όπως επίσης και διπλή ψήφο. Λιγότερο χαριτωμένα ζώα όπως τα χάμστερ και οι παπαγάλοι θα δικαιούνται μόνο 130 ευρώ.

Τα επιδόματα θα γίνουν σύντομα νομοσχέδιο και ο Κύπριος πολίτης θα καλεστεί να συνεισφέρει (στον ήδη υψηλό φόρο που πληρώνει) για να κτιστούν περισσότερα καταφύγια καθώς και για να διανέμονται σάκοι με φαγητό ζώων σε κάθε γειτονιά. Στόχος του Κόμματος Χαριτωμένων Ζώων είναι η κάθε γειτονιά να έχει τουλάχιστον 150 γάτες και 150 σκύλους καθώς επίσης και 2 καταφύγια (ένα επίσημο και ένα εφεδρικό). Οι κάτοικοι θα πρέπει να εξυπηρετούν θητεία που θα ανέρχεται στις 8 ώρες την βδομάδα σε κάθε καταφύγιο.

Επίσης το Κόμμα Χαριτωμένων Ζώων αναφέρει ότι στον κατάλογο θα προστίθενται περισσότερα χαριτωμένα ζώα αναλόγως των likes που παίρνει το κάθε ζώο μέσα απο το internet. Η συνεδρία έληξε με νιαουρίσματα και γαβγίσματα ως ένδειξη σεβασμού προς τα χαριτωμένα ζώα που προσφέρουν επιτέλους μια πειστική συναισθηματική δικαιολογία σε άτομα που θέλουν να απολαύσουν και αυτά την πολιτική εξουσία. Ο πρόεδρος είπε καταδεικτικά “Τουλάχιστον εμείς μαντρίζουμε κάτω από την προστασία μας και σκυλιά και γατιά και όχι μόνο αρνιά όπως τα άλλα πολιτικά κόμματα”.

Ακόλουθησε έντονο φαγοπότι που επικεντρώθηκε στην παραδειγματική θυσία μη χαριτωμένων ζώων όπως ψάρια, κότες, αγελάδες και γουρούνια. Οι παρθένες του Κομματος Χαριτωμένων Ζώων λούστηκαν στο αίμα των ζώων και μετά έφαγαν παραδειγματικά ραπανάκια και κουλούμπρες προς τιμή όλων των αδικοχαμένων χαριτωμένων κουνελιών.

- Ακέφαλος

__________________

  • AlexanderNeo

    Is this for real? Are you serious?

Scroll To Top